arrow_drop_up arrow_drop_down

BLEEKWEIDE TEAM

Fabienne De Groote

Fabienne De Groote

“Luisteren en mensen begeleiden op hun weg is mijn passie. De combinatie tussen psychotherapie en lichaamswerk maakt het voor mij extra boeiend. Geest en lichaam zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik ben counselor, integratief psychotherapeut en relaxatietherapeut. Binnen de Bleekweide werk ik vooral rond verwerkingsprocessen met betrekking tot de dood, zelfdoding en euthanasie en dit zowel bij kinderen, jongeren als volwassenen. Tijdens de begeleidingen is mijn hond Roy vaak aanwezig. Hij kan rust of troost bieden, of een praatmaatje zijn.”

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide