arrow_drop_up arrow_drop_down

‘Ik ben ik’

Gendergroep voor jongeren

Leen Verbeeck

“Ik ben Leen Verbeeck en ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen. Als kind vond ik mijn passie in de muziek, mijn instrument was de gitaar. Muziektherapie was bijgevolg een natuurlijke stap. Ik kwam in contact met de visie van De Bleekweide, bestudeerde die en verloor er mijn hart aan. Werken met mensen, naar hun taal zoeken zodat ze kunnen uiten wat vanbinnen zit, op hun tempo, zonder te oordelen, zonder verwachtingen, dat is de kern van wat ik doe. Ik geloof sterk in het groeipotentieel van mensen, op voorwaarde dat ze hiervoor de ruimte krijgen.

Ik ben muziektherapeut, master Educatieve Studies, verliescounselor en Integratief psychotherapeut.”

nieuwe groep start op

Woensdag

02-10-'19

13:15

Wat?

Genderidenteit is nog heel vaak taboe. Zeker voor jongeren is dit geen evident thema. Het vraagt heel wat kracht van jongeren om dit te durven uiten en een plek te vinden in de maatschappij. Veel jongeren zitten met vragen, twijfels, onzekerheden,… en bevinden zich in een zoektocht. Door in groep samen te komen met andere jongeren die met dit thema bezig zijn vinden jongeren een klankbord bij elkaar. Binnen een kleine groep ervaren ze erkenning, kunnen ze zich herkennen in elkaar en staan ze niet alleen in hun zoektocht.

Hoe?

Elke drie weken komen we in een kleine groep samen en staat er een thema centraal. Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Relaties
  • Identiteit
  • Hoe omgaan met opmerkingen,… van anderen
  • Verhouding lichaam-identiteit
  • Emoties

Deelnemers?

Alle jongeren (15 tem 19 jaar) die zoekende zijn in hun genderidentiteit en die graag andere jongeren willen ontmoeten die met dit thema aan de slag zijn. In welk stadium van je zoektocht je zit maakt helemaal niet uit. Ook niet of je in behandeling bent of dit nog van plan bent.

Data

2/10, 23/10, 13/11, 27/11 en 18/12/2019

Prijs

225,-

Uur

13u15 tem 15u30 

Locatie

Groot-Begijnhof 16 A 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Inschrijven

Inschrijven kan via mail naar leenverbeeck@bleekweide.be. De prijs van de jongerengroep bedraagt €225. Tegemoetkoming door de mutualiteit is in sommige gevallen mogelijk.

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide

webdesign Finesa