arrow_drop_up arrow_drop_down

BLEEKWEIDE TEAM

Leen Verbeeck

Leen Verbeeck

“Ik ben Leen Verbeeck en ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen. Als kind vond ik mijn passie in de muziek, mijn instrument was de gitaar. Muziektherapie was bijgevolg een natuurlijke stap. Ik kwam in contact met de visie van De Bleekweide, bestudeerde die en verloor er mijn hart aan. Werken met mensen, naar hun taal zoeken zodat ze kunnen uiten wat vanbinnen zit, op hun tempo, zonder te oordelen, zonder verwachtingen, dat is de kern van wat ik doe. Ik geloof sterk in het groeipotentieel van mensen, op voorwaarde dat ze hiervoor de ruimte krijgen.

Ik ben muziektherapeut, master Educatieve Studies, verliescounselor en Integratief psychotherapeut.”

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide