arrow_drop_up arrow_drop_down

BLEEKWEIDE TEAM

Lisa De Palmenaer

Lisa De Palmenaer

Tijdens mijn studie filosofie werd mij duidelijk dat ik graag op een dieper niveau met kinderen en jongeren aan de slag wou gaan. Ik koos voor een master in de Orthopedagogiek waar ik de waardevolle visie meekreeg om echt te luisteren, om kinderen en jongeren eigenaar te laten zijn van hun proces, zonder te oordelen of te categoriseren. Na een opleiding tot kindercoach leerde ik te vertrouwen op het feit dat kinderen en jongeren zelf weten wat ze nodig hebben. In de opleiding tot Integratief Verliescounselor bij De Bleekweide leerde ik kinderen te ondersteunen bij het taal geven aan hun binnenwereld en bij het aanboren van hun eigen antwoorden

Ik werd geïntrigeerd door ons onbewuste toen ik merkte hoe er vlot duurzame resultaten komen wanneer we ons onbewuste herprogrammeren. Ik gebruik hiervoor de ‘Live The Connection’-methode en visualisaties.

In mijn begeleidingen vertrek ik vanuit hartsverbinding, empathisch luisteren en kracht ontwikkelen.

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide