arrow_drop_up arrow_drop_down

BLEEKWEIDE TEAM

Moïra Verhofstadt

Moïra Verhofstadt

“Ik ben Moira, 46 jaar, moeder van drie kinderen. Reeds meer dan twintig jaar ben ik actief in de sociale sector. Sinds enkele jaren doe ik ook begeleidingen in De Bleekweide. De visie en werking van de Bleekweide sluit perfect aan bij hoe ik in het leven, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak wens om te gaan met mensen. Als erkend Europees Psychotherapeut probeer ik mensen op weg te helpen in hun zoektocht. Thema's die me bijzonder boeien zijn: depressie, angsten, relaties, burn-out, identiteitsontwikkeling en daarbij aansluitend de existentiële vragen. Naast mijn engagement in De Bleekweide ben ik docent. Het is een bijzonder leerrijke kruisbestuiving om enerzijds als psychotherapeut en anderzijds als docent actief te mogen zijn. Ik heb een eigen opleidingscentrum waarbinnen ik studenten, werkzaam in de sociale sector, leer hoe ze onder meer Psychodrama in hun eigen therapie kunnen implementeren. Naast mijn eigen opleiding ben ik in verschillende organisaties actief als docent en supervisor (UA, UGent, diverse teams, systeemopleidingen)

In mijn vrije tijd houd ik mij creatief bezig met de kinderen en geniet samen met mijn man van een actief ontspannend leven op het platteland.”

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide