arrow_drop_up arrow_drop_down

BLEEKWEIDE TEAM

Noortje Verleyen

Noortje Verleyen

“Ik ben een sportieve dertiger. Ik groeide op in een groot gezin, een levendig huis midden de natuur. Dit vormde de basis voor wat ik later belangrijk zou vinden: binnen relationele dynamieken op zoek gaan naar de eigen authenticiteit. Sinds mijn afstuderen als klinisch psycholoog aan de universiteit Gent begeleid ik mensen tijdens hun ziekteproces (kanker) en in een palliatieve fase. Ik kreeg ook de mogelijkheid om in de Bleekweide mensen een plek te bieden waar ze op zoek kunnen gaan naar zichzelf om vanuit eigen potentie in het leven te staan

Om mijn therapeutische vaardigheden verder te ontplooien volgde ik de vier jaar durende opleiding Integratief Verlies-, Rouw en Traumatherapie. Als integratief psychotherapeut richt ik me momenteel voornamelijk op emotionele processen en groeiprocessen bij jongvolwassenen en volwassenen.

Mijn aandacht voor een diepmenselijke innerlijke emotionele zorg groeide. Daarom volgde ik na mijn basisopleiding verpleegkunde, de vier jaar durende opleiding tot Integratief Psychotherapeut. Sindsdien begeleid ik emotionele (verlies- rouw en trauma) processen en groeiprocessen van jongeren en volwassenen. Daarnaast ben ik opleider, trainer en supervisor. Onder het motto ‘levenslang leren’ voed ik mij met het gedachtegoed van de vakgroep Orthopedagogiek UGent. Ik voel er me thuis wegens hun aparte manier van kijken naar kinderen en jongeren. Ik word er uitgedaagd, bevraagd en geënthousiasmeerd.

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide