arrow_drop_up arrow_drop_down

POSITIEVE ASSERTIVITEIT EN EMOTIONELE COMMUNICATIE 

1 dag

Lut Celie

Zaterdag

29-06-'19

09:30

Tijdens deze trainingsdag leren we hoe we trouw kunnen blijven aan onszelf. Hoe we zelf boodschappen geven, op een positieve assertieve manier, hoe we de pakjes die andere bij ons willen leggen kunnen teruggeven, hoe we in onze eigen kracht blijven wanneer we getriggerd worden, hoe we onze vaardigheden actief maken en ontwikkelen.

We krijgen soms negatieve boodschappen die ons raken en kwetsen, ons besmetten. We gaan er niet altijd consequent mee om. We voelen wel dat anderen over onze grenzen gaan maar we zwijgen om de lieve rust en de vrede. We duiken weg in oude patronen, blokkades en valkuilen. Intussen vullen we onze rugzak. Na een tijdje weegt deze loodzwaar.

Belangrijk is om een meer en beter zicht te krijgen op de systemen die bij ons ontstaan, op onze kwetsbare plekken, op oude gekende patronen die we laten zegevieren

Praktisch: zaterdag 29 juni - van 09u30 tot 16u30


Prijs: € 108,90 (90,00 excl.) voor deze dag


Waar: Groot-Begijnhof 16, 9040 Sint-Amandsberg


Begeleider: Lut Celie,

Integratief Psychotherapeut, verliestherapeut,

trainingsdocent.

Data

zaterdag 29 juni

Prijs

108.90,-

Uur

Van 09u30 tot 16u30

Locatie

Groot-Begijnhof 16 A 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Inschrijven

Via mail: lutcelie@bleekweide.be

Onderwerp: Positieve Assertiviteit en Emotionele Communicatie, tav Wibe

Bijkomende praktische info / voorwaarden.

Het is noodzakelijk je in te schrijven voor elke training / sessie die je wenst te volgen via mail aan lutcelie@bleekweide.be met vermelding van de Code van de opleiding alsook alle gegevens van de deelnemer en facturatiegegevens.

Zodra wij jouw inschrijving ontvangen; krijg je van ons een bevestigingsmail. De factuur wordt opgemaakt op het door jouw opgegeven facturatieadres. We vragen de deelnemersprijs te betalen op het, zoals op de factuur vermeld, rekeningnummer van Ludumare: IBAN: BE73 7330 4707 7160

Je inschrijving en betaling gelden als definitieve inschrijving.

Uren:

De uren staan voor elke training / sessie vermeld bij de praktische info.

Lunch:

Om de deelnemerskost zo laag mogelijk te houden, zit de lunch niet in de deelnemersprijs verrekend. U kan dan uw lunchpakket meebrengen of in de buurt een snack aankopen.

Annulatie:

Wanneer een training / sessie om de een of andere reden (ziekte lesgever of niet genoeg deelnemers) geannuleerd wordt, wordt u hiervan zo snel mogelijk per mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Het cursusgeld wordt u dan integraal teruggestort.

Wanneer je onverwacht niet kan deelnemen aan een vorming, betaal je tot 14 dagen voor de vorming € 10,00 administratiekost. Indien je later dan 14 dagen voor de vorming annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen..

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide

webdesign Finesa