arrow_drop_up arrow_drop_down

BLEEKWEIDE TEAM

Rik Celie

Rik Celie

Ik studeerde af al algemene arts in 1988 en werd een jaar later erkend Huisarts. Later studeerde ik Tropische Ziekten in Leuven en aan het Tropisch Instituut van Antwerpen.

Sinds de jaren '90 zet ik lokale Medische teams op in Bolivia (Andes & Amazone basin), Haïti en Noord-Pakistan. Ik assisteerde en coördineerde als arts ook geneeskundige crisisinterventies: bij aardbevingen (Bolivië en Haïti), orkanen (Haïti), Cholera epidemieën (Bolivia in 1994 en Haïti in 2012), bij overstromingen in de Amazone (2007) en na de Supertyfoon op de Filipijnen (2013). Omdat ik in die arme regio’s een chronisch gebrek had aan medicatie behandelde ik mijn patiënten vaak met natuurlijke middelen. Later ving ik eerst in Florida (2010) en dan aan het Faché Instituut in België de studie Epigenetica en Immunologie, Orthomoleculaire Geneeskunde aan.

Mijn keuze om me als arts te verbinden met De Bleekweide heeft te maken me mijn brede interesse voor de Algemene en Psycho-Neuro Immunologie.”

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide