arrow_drop_up arrow_drop_down

Leven met Gemis

Rouwgroep

Leen Verbeeck

“Ik ben Leen Verbeeck en ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen. Als kind vond ik mijn passie in de muziek, mijn instrument was de gitaar. Muziektherapie was bijgevolg een natuurlijke stap. Ik kwam in contact met de visie van De Bleekweide, bestudeerde die en verloor er mijn hart aan. Werken met mensen, naar hun taal zoeken zodat ze kunnen uiten wat vanbinnen zit, op hun tempo, zonder te oordelen, zonder verwachtingen, dat is de kern van wat ik doe. Ik geloof sterk in het groeipotentieel van mensen, op voorwaarde dat ze hiervoor de ruimte krijgen.

Ik ben muziektherapeut, master Educatieve Studies, verliescounselor en Integratief psychotherapeut.”

Wat?

1 keer om de 3 weken komen we in kleine groep samen. Door de verbondenheid in groep en het gegeven dat allen een eigen verliesverhaal met zich meedragen krijgen kinderen & jongeren de kans zich te herkennen in de verhalen van anderen. Waardoor emoties/ vragen/ gedachten/… bestaansrecht en erkenning krijgen. Waardoor de pijn van het verlies liefdevol gedragen kan worden en een kans krijgt om te helen.

Hoe?

Door te schrijven, te praten, te tekenen, verhalen, muziek,…. Gaan we met de groep op creatieve en speelse wijze op weg. Iedereen op zijn eigen unieke manier en op zijn eigen tempo. Iedereen geeft zijn eigen grens aan, in volle respect voor zichzelf en elkaar. 

Data

?

Prijs

210,-

Uur

18:00 - 19:30

Locatie

Groot-Begijnhof 16 A 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Inschrijven

De inschrijving is definitief na een aanmeldingsmail naar leenverbeeck@bleekweide.be en overschrijving van €200 op rekeningnummer BE66 8915 0423 8443 (Leen Verbeeck) met als referentie ‘rouwgroep + kinderen + naam ’. 

Tegemoetkoming door de mutualiteit is mogelijk. 

Indien gewenst is een aanmeldingsgesprek mogelijk, dit is niet inbegrepen in de prijs.

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide

webdesign Finesa