arrow_drop_up arrow_drop_down

BLEEKWEIDE 

groepstherapie

Anders kijken en luisteren naar kinderen, jongeren en volwassenen

Naast individuele therapie biedt de Bleekweide een groepswerking aan, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen. Ook in die groepen wordt aan weerbaarheid en krachtontwikkeling gewerkt, broodnodig wanneer je moeilijke momenten in jouw leven doorworstelt.

We hebben scheiding-, rouw- en groeigroepen, volwassenen-, jongeren- en kleutergroepen. We bieden jaargroepen en korte trajecten (twee-daagsen, drie-daagsen) aan, wintergroepen en zomerkampen.

De grootste kracht van élke groep ligt in het verbinding maken rond thematieken. Wanneer je samen moeilijke situaties of ervaringen (van pesterijen, over verlies van een dierbare, tot worstelen met de zelfdodingsgedachte) bespreekbaar maakt, deelt, doorwerkt, taal geeft, ontwikkel je ook samen kracht.
ons groepsaanbod voor kinderen

Leven met Gemis


Rouwgroep 

Ik voel zo veel,

wat moet ik daar mee?

Ervaringsgericht kamp

ons groepsaanbod voor jongeren

Rouwen na zelfdoding

ons groepsaanbod voor volwassenen

Rouwen na

zelfdoding

Het Bleekweide team

De visie van De Bleekweide inspireert en werkt aanstekelijk. Op de site van De Bleekweide in Het Begijnhof van Sint-Amandsberg werkt een team van zelfstandige psychologen, orthopedagogen, verliescounselors, integratieve psychotherapeuten, een coach, een arts, een jurist-bemiddelaar. Vanuit dat gedragen Bleekweide-gedachtengoed begeleiden ze kinderen, jongeren en volwassenen.

BLEEKWEIDE

Groot-Begijnhof 16 A

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

BE 0809 157 172


aanmeldingen@bleekweide.be

info@bleekweide.be


woensdag en vrijdag telkens van 10U-13U

09 229 36 42

© Bleekweide